Šolski center Šentjur

Cesta na kmetijsko šolo 9, 3230 Šentjur 03/746 29 00

TVU predavanja na Višji strokovni šoli Šentjur

ŠOLSKI CENTER ŠENTJUR, VIŠJA STROKOVNA ŠOLA, CESTA NA KMETIJSKO ŠOLO 9, 3230 Šentjur (www...

PROSTA VPISNA MESTA V AVGUSTU 2020 za Višjo strokovno šolo

Druga prijava za vpis za študijsko leto 2020/21

OPIS ŠTUDIJSKIH PROGRAMOV IN MOŽNOSTI ZAPOSLITVE - druga prijava za vpis

Vabljeni k prijavi za vpis v višješolske študijske programe, ki jih izvajamo na Šolskem ce...

Druga prijava za vpis v VSŠ

Vabljeni k prijavi za vpis v višješolske študijske programe, ki jih izvajamo na Šolskem ce...

Druga prijava za vpis v VSŠ

Vabljeni k prijavi za vpis v višješolske študijske programe, ki jih izvajamo na Šolskem ce...

  • TVU predavanja na Višji strokovni šoli Šentjur

    Sreda, 02 September 2020 08:53
  • PROSTA VPISNA MESTA V AVGUSTU 2020 za Višjo strokovno šolo

    Nedelja, 23 Avgust 2020 16:50
  • OPIS ŠTUDIJSKIH PROGRAMOV IN MOŽNOSTI ZAPOSLITVE - druga prijava za vpis

    Sreda, 29 Julij 2020 09:49
  • Druga prijava za vpis v VSŠ

    Četrtek, 16 Julij 2020 11:56
  • Druga prijava za vpis v VSŠ

    Petek, 03 Julij 2020 07:54

Aktivnosti in mnenja študentov - Gostinstvo in turizem

Objavljamo poročila s strokovnih ekskurzij, druga poročila, mnenja naših študentov in diplomantov...

Študijski program GOSTINSTVO in TURIZEM

Prva generacija rednih študentov smeri Gostinstvo in turizem na Višji strokovni šoli Šolskega centra Šentjur je zaključila prvo leto izobraževanja in stopamo v drugo. V tem letu se je zgodilo veliko prijetnih stvari, od spoznavanja s kolegi študenti, s predavatelji, predavanj, ekskurzij, druženj do prakse in spoznavanja bodočih delodajalcev. Mogoče se najde tudi kakšna bolj s kislim priokusom, ampak pustimo tisto. Naj več povedo fotografije iz naših osebnih arhivov.

del študentov GT

Druženje pred ali po končanih predavanjih/vajah

 

Sodelovanje pri pogostitvi ŠCŠ

Pomoč pri izvedbi pogostitve ob podelitvi diplom

 

Prezentacije pri predstavitvah seminarskih nalog ŠCŠ

Zanimivi pristopi pri predstavitvah semnarskih nalog

 

praktični pouk gt šcš

Med praktičnim delom Kuharstva


filiranje šcš gostinstvo

...kjer so nastajale okusne jedi.

Toliko zaenkrat, pa dober tek!

 

Študent GT Blaž Kukovič

Naša spletna stran uporablja piškotke, zato, da lahko razločujemo med obiskovalci in štejemo njihovo število in tako izboljšujemo delovanje strani. . Vec o piskotkih in kako jih brisati najdete na strani Vec o piskotkih.

Strinjam se z uporabo spletnih piskotkov na tej strani.

EU Cookie Directive Module Information

Do konca predavanj je

Števec obiskov

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanes1117
mod_vvisit_counterVčeraj3906
mod_vvisit_counterTa teden8594
mod_vvisit_counterPrejšnji teden10905
mod_vvisit_counterTa mesec47081
mod_vvisit_counterPrejšnji mesec104640
mod_vvisit_counterVsi obiski12466246

Prevedi stran

Naša spletna stran uporablja piškotke, zato, da lahko razločujemo med obiskovalci in štejemo njihovo število in tako izboljšujemo delovanje strani. . Vec o piskotkih in kako jih brisati najdete na strani Vec o piskotkih.

Strinjam se z uporabo spletnih piskotkov na tej strani.

EU Cookie Directive Module Information