Šolski center Šentjur

Cesta na kmetijsko šolo 9, 3230 Šentjur 03/746 29 00

Testiranje škropilnic

Tudi v tem koledarskem letu, bomo

Tečaj Sodobni trendi v gostinstvu

Obveščam vas, da bomo v okviru projekta Munera 3

ŠOLSKI CENTER ŠENTJUR JE ORGANIZIRAL KULINARIČNI DOGODEK

Tradicija in letni časi, v Šmarski vinski kleti, 28.1.2019 ob 19.00 uri

Usposabljanje mentorjev delodajalcev 2016-2021

Šolski center Šentjur se je mesecu juliju 2016 v sodelovanju s 

Zaključek natečaja

Vabimo Vas na javno razglasitev rezultatov, ki bo v četrtek, 14. februarja 2019

Kulturni praznik 2019

V počastitev slovenskega kulturnega praznika

  • Testiranje škropilnic

    Torek, 05 Marec 2019 14:03
  • Tečaj Sodobni trendi v gostinstvu

    Ponedeljek, 04 Marec 2019 11:26
  • ŠOLSKI CENTER ŠENTJUR JE ORGANIZIRAL KULINARIČNI DOGODEK

    Ponedeljek, 04 Februar 2019 00:00
  • Usposabljanje mentorjev delodajalcev 2016-2021

    Ponedeljek, 04 Februar 2019 00:00
  • Zaključek natečaja

    Ponedeljek, 04 Februar 2019 00:00
  • Kulturni praznik 2019

    Ponedeljek, 04 Februar 2019 00:00

Brezplačno 50 urno izobraževanje ZDRAVE SLADICE

Vabimo vas na brezplačno 50-urno usposabljanje z naslovom

 

ZDRAVE SLADICE

 

CILJI USPOSABLJANJA:

Udeleženci programa bodo pridobili in/ali izboljšali kompetence na storitvenem področju proizvodnje zdravju prijaznejših slaščičarskih izdelkov, s katerimi bodo lažje sledili razvoju tehnologij ter s tem izboljšali učinkovitost in kakovost svojega dela.

 montera3

V okviru usposabljanja bodo udeleženci:

 

  • Spoznali osnovna načela iz področja slaščičarstva,
  • spoznavali načela zdravega prehranjevanja in uravnotežene prehrane,
  • izdelovali sladice s poudarkom za sladkorne bolnike, bolnike s povišanim holesterolom, bolnike s povišanim krvnim tlakom,
  • izdelovali nizko kalorične sladice,
  • izdelovali presne sladice,
  • načrtovali, pripravili, izdelali in okraševali ter servirali sladice.

 VSEBINE USPOSABLJANJA:

 Izdelava porcijskih sladic, strjenk, hitro pripravljenih nizkokaloričnih sladic trajnega peciva, sočnega peciva, tort pit zavitkov in presnih sladic,

  • pečenje izdelkov, okraševanje terdekoriranje izdelkov,
  • načrtovanje, priprava, izvedba in kontrola lastnega dela.

 

IZVEDBA USPOSABLJANJA:

50 pedagoških ur teoretičnega in praktičnega dela

 

POGOJ ZA UDELEŽBO:

Udeleženci morajo ob prijavi imeti status zaposlene osebe.

 ČAS IN KRAJ USPOSABLJANJA:

Teoretično in praktično usposabljanje bo potekalo med tednom v popoldanskem času na Šolskem centru Šentjur.

Prvo srečanje bo v četrtek 15.novembra ob 14.30 uri.

 

PRIJAVE:

Število prijav v skupini je omejeno, na 15 udeležencev , zato je potrebna predhodna prijava na usposabljanje

 Prijava in dodatne informacije o usposabljanju dobite na telefonski številki 03 746 29 04 ali na elektronskem naslovu Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. .

 Po končanem usposabljanju udeleženec prejme potrdilo o udeležbi.

V primeru precejšnjega zanimanja za usposabljanje in prekomernega števila prijav, bomo usposabljanje ponovili v letu 2019.

 S spoštovanjem,

 Koordinatorka projektov:                                                     

Metoda Križanec                                                                               

 

Direktor Šolskega centra Šentjur:

mag. Branko Šket

Naša spletna stran uporablja piškotke, zato, da lahko razločujemo med obiskovalci in štejemo njihovo število in tako izboljšujemo delovanje strani. . Vec o piskotkih in kako jih brisati najdete na strani Vec o piskotkih.

Strinjam se z uporabo spletnih piskotkov na tej strani.

EU Cookie Directive Module Information

Do konca pouka je

Anketa

Kje ste dobili informacije o naši šoli in programih?
 

Števec obiskov

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanes3251
mod_vvisit_counterVčeraj8601
mod_vvisit_counterTa teden28990
mod_vvisit_counterPrejšnji teden47547
mod_vvisit_counterTa mesec142686
mod_vvisit_counterPrejšnji mesec274624
mod_vvisit_counterVsi obiski10064682

Prevedi stran

Naša spletna stran uporablja piškotke, zato, da lahko razločujemo med obiskovalci in štejemo njihovo število in tako izboljšujemo delovanje strani. . Vec o piskotkih in kako jih brisati najdete na strani Vec o piskotkih.

Strinjam se z uporabo spletnih piskotkov na tej strani.

EU Cookie Directive Module Information