Šolski center Šentjur

Cesta na kmetijsko šolo 9, 3230 Šentjur 03/746 29 00

Vabimo vas na brezplačno 50-urno usposabljanje z naslovom

TRADICIONALNA PROIZVODNJA SUŠENIH MESNIN  

ZKGT štipendije

Člani Združenja proizvajalcev in uvoznikov kmetijske in gozdarske

Kulinarični dogodek v Šmarju pri Jelšah

ŠOLSKI CENTER ŠENTJUR TRADICIONALNO ORGANIZIRA KULINARIČNI DOGODEK V ŠMARJU PRI JELŠAH

Pouk pri predmetu podjetništvo

ODPADNA SEMENA + KORUZNI ŠKROB = LONČEK

PREDSTAVITEV ŠTIPENDIJ NA SEJMU AGRITECH

POMANJKANJE KMETIJSKIH MEHANIKOV NA TRGU DELA

  • Vabimo vas na brezplačno 50-urno usposabljanje z naslovom

    Ponedeljek, 21 Januar 2019 11:19
  • ZKGT štipendije

    Nedelja, 20 Januar 2019 12:49
  • PISNI IZPITI POKLICNE MATURE

    Četrtek, 17 Januar 2019 09:58
  • Kulinarični dogodek v Šmarju pri Jelšah

    Četrtek, 10 Januar 2019 21:07
  • Pouk pri predmetu podjetništvo

    Četrtek, 20 December 2018 19:10
  • PREDSTAVITEV ŠTIPENDIJ NA SEJMU AGRITECH

    Torek, 18 December 2018 09:24

Brezplačno 50 urno izobraževanje ZDRAVE SLADICE

Vabimo vas na brezplačno 50-urno usposabljanje z naslovom

 

ZDRAVE SLADICE

 

CILJI USPOSABLJANJA:

Udeleženci programa bodo pridobili in/ali izboljšali kompetence na storitvenem področju proizvodnje zdravju prijaznejših slaščičarskih izdelkov, s katerimi bodo lažje sledili razvoju tehnologij ter s tem izboljšali učinkovitost in kakovost svojega dela.

 montera3

V okviru usposabljanja bodo udeleženci:

 

  • Spoznali osnovna načela iz področja slaščičarstva,
  • spoznavali načela zdravega prehranjevanja in uravnotežene prehrane,
  • izdelovali sladice s poudarkom za sladkorne bolnike, bolnike s povišanim holesterolom, bolnike s povišanim krvnim tlakom,
  • izdelovali nizko kalorične sladice,
  • izdelovali presne sladice,
  • načrtovali, pripravili, izdelali in okraševali ter servirali sladice.

 VSEBINE USPOSABLJANJA:

 Izdelava porcijskih sladic, strjenk, hitro pripravljenih nizkokaloričnih sladic trajnega peciva, sočnega peciva, tort pit zavitkov in presnih sladic,

  • pečenje izdelkov, okraševanje terdekoriranje izdelkov,
  • načrtovanje, priprava, izvedba in kontrola lastnega dela.

 

IZVEDBA USPOSABLJANJA:

50 pedagoških ur teoretičnega in praktičnega dela

 

POGOJ ZA UDELEŽBO:

Udeleženci morajo ob prijavi imeti status zaposlene osebe.

 ČAS IN KRAJ USPOSABLJANJA:

Teoretično in praktično usposabljanje bo potekalo med tednom v popoldanskem času na Šolskem centru Šentjur.

Prvo srečanje bo v četrtek 15.novembra ob 14.30 uri.

 

PRIJAVE:

Število prijav v skupini je omejeno, na 15 udeležencev , zato je potrebna predhodna prijava na usposabljanje

 Prijava in dodatne informacije o usposabljanju dobite na telefonski številki 03 746 29 04 ali na elektronskem naslovu Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. .

 Po končanem usposabljanju udeleženec prejme potrdilo o udeležbi.

V primeru precejšnjega zanimanja za usposabljanje in prekomernega števila prijav, bomo usposabljanje ponovili v letu 2019.

 S spoštovanjem,

 Koordinatorka projektov:                                                     

Metoda Križanec                                                                               

 

Direktor Šolskega centra Šentjur:

mag. Branko Šket

Naša spletna stran uporablja piškotke, zato, da lahko razločujemo med obiskovalci in štejemo njihovo število in tako izboljšujemo delovanje strani. . Vec o piskotkih in kako jih brisati najdete na strani Vec o piskotkih.

Strinjam se z uporabo spletnih piskotkov na tej strani.

EU Cookie Directive Module Information

Do konca pouka je

Anketa

Kje ste dobili informacije o naši šoli in programih?
 

Števec obiskov

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanes6857
mod_vvisit_counterVčeraj10481
mod_vvisit_counterTa teden17338
mod_vvisit_counterPrejšnji teden67411
mod_vvisit_counterTa mesec210544
mod_vvisit_counterPrejšnji mesec331071
mod_vvisit_counterVsi obiski9539974

Prevedi stran

Naša spletna stran uporablja piškotke, zato, da lahko razločujemo med obiskovalci in štejemo njihovo število in tako izboljšujemo delovanje strani. . Vec o piskotkih in kako jih brisati najdete na strani Vec o piskotkih.

Strinjam se z uporabo spletnih piskotkov na tej strani.

EU Cookie Directive Module Information