Šolski center Šentjur

Cesta na kmetijsko šolo 9, 3230 Šentjur 03/746 29 00

Testiranje škropilnic

Tudi v tem koledarskem letu, bomo

Tečaj Sodobni trendi v gostinstvu

Obveščam vas, da bomo v okviru projekta Munera 3

ŠOLSKI CENTER ŠENTJUR JE ORGANIZIRAL KULINARIČNI DOGODEK

Tradicija in letni časi, v Šmarski vinski kleti, 28.1.2019 ob 19.00 uri

Usposabljanje mentorjev delodajalcev 2016-2021

Šolski center Šentjur se je mesecu juliju 2016 v sodelovanju s 

Zaključek natečaja

Vabimo Vas na javno razglasitev rezultatov, ki bo v četrtek, 14. februarja 2019

Kulturni praznik 2019

V počastitev slovenskega kulturnega praznika

  • Testiranje škropilnic

    Torek, 05 Marec 2019 14:03
  • Tečaj Sodobni trendi v gostinstvu

    Ponedeljek, 04 Marec 2019 11:26
  • ŠOLSKI CENTER ŠENTJUR JE ORGANIZIRAL KULINARIČNI DOGODEK

    Ponedeljek, 04 Februar 2019 00:00
  • Usposabljanje mentorjev delodajalcev 2016-2021

    Ponedeljek, 04 Februar 2019 00:00
  • Zaključek natečaja

    Ponedeljek, 04 Februar 2019 00:00
  • Kulturni praznik 2019

    Ponedeljek, 04 Februar 2019 00:00

Pouk pri predmetu podjetništvo

ODPADNA SEMENA + KORUZNI ŠKROB = LONČEK

 

V petek, 7.12.2018, smo imeli dijaki 4. T, 2. PTI in študentje, nekoliko drugačno uro podjetništva. Gostili smo mlado podjetnico Evo Štraser.

pod1

Predstavila nam je svojo podjetniško pot in kako je sploh prišla do svoje poslovne ideje – izdelave eko lončkov Evegreen. Ideja za eko lončke se ji je porodila v času rasti hmelja, ko je opazila kupe odvrženih lončkov in ugotovila, da bi jih lahko preprosto odvrgli med kompost, če bi bili primerne sestave. Tako so čez čas nastali lončki, ki se v določenem času sami razgradijo v zemlji. Dijaki smo imeli možnost spoznati vstop v poslovni svet, pridobili smo odgovore na naša vprašanja in razširili svoje znanje v neko novo, prej še neznano smer.

IMG 4788

 

 

RAZVOJNA AGNECIJA KOZJANSKO IN MLADI PODJENTIKI

 

V petek, 30.11.2018, smo dijaki 4.T pri uri podjetništva gostili Jurija Raztočnika z Razvojne agencije Kozjansko. Dijaka Andrej Cevzar in Alen Lamper sta z vprašanji vodila celoten pogovor.

sl2

Beseda je tekla o mladih kot podjetnikih, kako najlažje začeti s podjetništvom, kje so prednosti in pri čem je potrebno biti pazljiv. Predstavil nam je vlogo Podjetniškega inkubatorja pri vzpostavitvi novega ali razvoju že obstoječega podjetja. Delujejo s ciljem razvoja podjetniških pobud, nudijo svetovanje in strokovno pomoč, pripravljajo in izvajajo razvojne projekte na podeželju.

sl3

 

 

Barbara Užmah, 4.T

Naša spletna stran uporablja piškotke, zato, da lahko razločujemo med obiskovalci in štejemo njihovo število in tako izboljšujemo delovanje strani. . Vec o piskotkih in kako jih brisati najdete na strani Vec o piskotkih.

Strinjam se z uporabo spletnih piskotkov na tej strani.

EU Cookie Directive Module Information

Do konca pouka je

Anketa

Kje ste dobili informacije o naši šoli in programih?
 

Števec obiskov

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanes3218
mod_vvisit_counterVčeraj8601
mod_vvisit_counterTa teden28957
mod_vvisit_counterPrejšnji teden47547
mod_vvisit_counterTa mesec142653
mod_vvisit_counterPrejšnji mesec274624
mod_vvisit_counterVsi obiski10064649

Prevedi stran

Naša spletna stran uporablja piškotke, zato, da lahko razločujemo med obiskovalci in štejemo njihovo število in tako izboljšujemo delovanje strani. . Vec o piskotkih in kako jih brisati najdete na strani Vec o piskotkih.

Strinjam se z uporabo spletnih piskotkov na tej strani.

EU Cookie Directive Module Information