Šolski center Šentjur

Cesta na kmetijsko šolo 9, 3230 Šentjur 03/746 29 00

22. srečanje ljubiteljev kmetijske tehnike v Mengešu

Sodelovanje profesorjev Šolskega centra Šentjur in Biotehniške šole Maribor na 22. srečanj...

Podelitev spričeval poklicne mature 2019

Razglasitev rezultatov in podelitev spričeval bo v petek, 5. 7. 2019

Projekt »Planet Soen«

Šolski center Šentjur je od maja 2018 kot lokalna partnerska šola

Popravni in dopolnilni izpiti

1.rok za nezaključne letnike

Kolesarska dirka po Sloveniji

Med 19. in 23. junijem 2019 bo po Sloveniji potekala 26. kolesarska dirka.

ZI podelitev spričeval

Podelitev spričeval in seznanitev z rezultati

  • 22. srečanje ljubiteljev kmetijske tehnike v Mengešu

    Četrtek, 27 Junij 2019 07:57
  • Podelitev spričeval poklicne mature 2019

    Ponedeljek, 24 Junij 2019 08:59
  • Projekt »Planet Soen«

    Petek, 21 Junij 2019 14:08
  • Popravni in dopolnilni izpiti

    Petek, 21 Junij 2019 11:11
  • Kolesarska dirka po Sloveniji

    Torek, 18 Junij 2019 07:17
  • ZI podelitev spričeval

    Ponedeljek, 17 Junij 2019 06:37

Kulinarični dogodek v Šmarju pri Jelšah

ŠOLSKI CENTER ŠENTJUR TRADICIONALNO ORGANIZIRA KULINARIČNI DOGODEK V ŠMARJU PRI JELŠAH

Šmarska vinska klet bo v ponedeljek, 28. januarja 2019 ob 19.00 uri gostila gastronomsko-kulinarični dogodek z naslovom Tradicija in letni čas. Izvedli ga bodo študentje Šolskega centra Šentjur, Višje strokovne šole, smer Gostinstvo in turizem. Študenti bodo pripravili in postregli tri hodni meni treh slovenskih regij ob vinski in glasbeni spremljavi s pomočjo gostujočega »chefa« Roberta Gregorčiča iz Oštarije v Dolenjskih Toplicah. Tradicionalno hrano bodo pripravili na modernejši način in ob izbrani hrani postregli vino Šolska kapljica Šolskega centra Šentjur in vina priznanih šmarskih vinogradnikov.

Meni

Zvitek iz domače šunke, hrena in jajc na fižolovem pireju z bučkami in rdečo redkvico v solati

***

Telečji file s poprom v omaki na grahovem kipniku, rahlo pikanten pire iz rdeče pese, karamelizirana koleraba s porom

***

Jabolčna krostata iz koruzne moke z jajčno cimetovo omako

Vljudno vabljeni!

Rezervacijo in nakup vstopnic lahko opravite na Šolskem centru Šentjur ali Zavodu za turizem, šport in mladino v Šmarju pri Jelšah do srede, 23.1.2019.

Kulinarika 2019 FB-01

Naša spletna stran uporablja piškotke, zato, da lahko razločujemo med obiskovalci in štejemo njihovo število in tako izboljšujemo delovanje strani. . Vec o piskotkih in kako jih brisati najdete na strani Vec o piskotkih.

Strinjam se z uporabo spletnih piskotkov na tej strani.

EU Cookie Directive Module Information

Do konca pouka je

Anketa

Kje ste dobili informacije o naši šoli in programih?
 

Števec obiskov

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanes1567
mod_vvisit_counterVčeraj4420
mod_vvisit_counterTa teden18619
mod_vvisit_counterPrejšnji teden28141
mod_vvisit_counterTa mesec116913
mod_vvisit_counterPrejšnji mesec155783
mod_vvisit_counterVsi obiski10549000

Prevedi stran

Naša spletna stran uporablja piškotke, zato, da lahko razločujemo med obiskovalci in štejemo njihovo število in tako izboljšujemo delovanje strani. . Vec o piskotkih in kako jih brisati najdete na strani Vec o piskotkih.

Strinjam se z uporabo spletnih piskotkov na tej strani.

EU Cookie Directive Module Information