Šolski center Šentjur

Cesta na kmetijsko šolo 9, 3230 Šentjur 03/746 29 00

Testiranje škropilnic

Tudi v tem koledarskem letu, bomo

Tečaj Sodobni trendi v gostinstvu

Obveščam vas, da bomo v okviru projekta Munera 3

ŠOLSKI CENTER ŠENTJUR JE ORGANIZIRAL KULINARIČNI DOGODEK

Tradicija in letni časi, v Šmarski vinski kleti, 28.1.2019 ob 19.00 uri

Usposabljanje mentorjev delodajalcev 2016-2021

Šolski center Šentjur se je mesecu juliju 2016 v sodelovanju s 

Zaključek natečaja

Vabimo Vas na javno razglasitev rezultatov, ki bo v četrtek, 14. februarja 2019

Kulturni praznik 2019

V počastitev slovenskega kulturnega praznika

  • Testiranje škropilnic

    Torek, 05 Marec 2019 14:03
  • Tečaj Sodobni trendi v gostinstvu

    Ponedeljek, 04 Marec 2019 11:26
  • ŠOLSKI CENTER ŠENTJUR JE ORGANIZIRAL KULINARIČNI DOGODEK

    Ponedeljek, 04 Februar 2019 00:00
  • Usposabljanje mentorjev delodajalcev 2016-2021

    Ponedeljek, 04 Februar 2019 00:00
  • Zaključek natečaja

    Ponedeljek, 04 Februar 2019 00:00
  • Kulturni praznik 2019

    Ponedeljek, 04 Februar 2019 00:00

Kulinarični dogodek v Šmarju pri Jelšah

ŠOLSKI CENTER ŠENTJUR TRADICIONALNO ORGANIZIRA KULINARIČNI DOGODEK V ŠMARJU PRI JELŠAH

Šmarska vinska klet bo v ponedeljek, 28. januarja 2019 ob 19.00 uri gostila gastronomsko-kulinarični dogodek z naslovom Tradicija in letni čas. Izvedli ga bodo študentje Šolskega centra Šentjur, Višje strokovne šole, smer Gostinstvo in turizem. Študenti bodo pripravili in postregli tri hodni meni treh slovenskih regij ob vinski in glasbeni spremljavi s pomočjo gostujočega »chefa« Roberta Gregorčiča iz Oštarije v Dolenjskih Toplicah. Tradicionalno hrano bodo pripravili na modernejši način in ob izbrani hrani postregli vino Šolska kapljica Šolskega centra Šentjur in vina priznanih šmarskih vinogradnikov.

Meni

Zvitek iz domače šunke, hrena in jajc na fižolovem pireju z bučkami in rdečo redkvico v solati

***

Telečji file s poprom v omaki na grahovem kipniku, rahlo pikanten pire iz rdeče pese, karamelizirana koleraba s porom

***

Jabolčna krostata iz koruzne moke z jajčno cimetovo omako

Vljudno vabljeni!

Rezervacijo in nakup vstopnic lahko opravite na Šolskem centru Šentjur ali Zavodu za turizem, šport in mladino v Šmarju pri Jelšah do srede, 23.1.2019.

Kulinarika 2019 FB-01

Naša spletna stran uporablja piškotke, zato, da lahko razločujemo med obiskovalci in štejemo njihovo število in tako izboljšujemo delovanje strani. . Vec o piskotkih in kako jih brisati najdete na strani Vec o piskotkih.

Strinjam se z uporabo spletnih piskotkov na tej strani.

EU Cookie Directive Module Information

Do konca pouka je

Anketa

Kje ste dobili informacije o naši šoli in programih?
 

Števec obiskov

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanes3241
mod_vvisit_counterVčeraj8601
mod_vvisit_counterTa teden28980
mod_vvisit_counterPrejšnji teden47547
mod_vvisit_counterTa mesec142676
mod_vvisit_counterPrejšnji mesec274624
mod_vvisit_counterVsi obiski10064672

Prevedi stran

Naša spletna stran uporablja piškotke, zato, da lahko razločujemo med obiskovalci in štejemo njihovo število in tako izboljšujemo delovanje strani. . Vec o piskotkih in kako jih brisati najdete na strani Vec o piskotkih.

Strinjam se z uporabo spletnih piskotkov na tej strani.

EU Cookie Directive Module Information