Šolski center Šentjur

Cesta na kmetijsko šolo 9, 3230 Šentjur 03/746 29 00

RAZPORED ZAKLJUČNIH IZPITOV JESENSKI ROK

(26.8. 2019 - 29.8. 2019)

ZLATI MATURANTI NA ŠOLSKEM CENTRU ŠENTJUR

SLOVESTNA RAZGLASITE REZULTATOV POKLICNE MATURE 2019

Vabilo za roditeljske sestanke v dijaškem domu

Vabila na roditeljske sestanke v dijaškem domu

Popravni in dopolnilni izpiti 2.rok

POPRAVNI in DOPOLNILNI IZPITI – 2. rok

Jesenski rok poklicne mature

Razporedi za jesenski rok poklicne mature

Javni razpis za prevoz gibalno ovirane dijakinje

Šolski center Šentjur objavlja javni razpis za prevoz

  • RAZPORED ZAKLJUČNIH IZPITOV JESENSKI ROK

    Sreda, 21 Avgust 2019 06:51
  • ZLATI MATURANTI NA ŠOLSKEM CENTRU ŠENTJUR

    Četrtek, 25 Julij 2019 07:11
  • Vabilo za roditeljske sestanke v dijaškem domu

    Petek, 05 Julij 2019 09:51
  • Popravni in dopolnilni izpiti 2.rok

    Petek, 05 Julij 2019 09:48
  • Jesenski rok poklicne mature

    Sreda, 03 Julij 2019 14:11
  • Javni razpis za prevoz gibalno ovirane dijakinje

    Torek, 02 Julij 2019 07:29

Vabimo vas na brezplačno 50-urno usposabljanje z naslovom

TRADICIONALNA PROIZVODNJA SUŠENIH MESNIN

 

munera3

CILJI USPOSABLJANJA:

V okviru usposabljanja bodo udeleženci spoznali:

  • pomen sledljivosti surovin in tveganja, ki se lahko pojavijo zaradi nedoslednega izvajanja sledljivosti;
  • kakšna je ustrezna surovina za določen izdelek, sistem kategorizacije osnovnih surovin, primernost uporabe določene kategorije ter praktično pripravili ustrezno surovino;
  • namen in delovanje strojne opreme (volk, mešalka, stiskalnica za oblikovanje izdelkov, klasična prekajevalnica z odprtim kuriščem, klasična lesena sušilnica/zorilnica z naravnim zračenjem) in se usposobili za upravljanje z določeno strojno opremo;
  • pomen in pomembnost določenega tehnološkega postopka (priprava surovin, odmerjanje in dodajanje začimb/dodatkov, pogoji in trajanje razsoljevanja, mešanje surovin, polnjenje v ovitke, prekajevanje, sušenje/zorenje, razsoljevanje, embaliranje, skladiščenje) in praktično izvajali določene tehnološke postopke na ustrezen način;
  • pomen in protokol senzoričnega ocenjevanja sušenih mesnin ter prepoznali ustrezno kakovost, napake končnega izdelka in ugotovili razloge za določene napake;

 PREDVIDENE VSEBINE IN TERMINI USPOSABLJANJA:

 28.1.2019 - od 16.00 do 18.30 ure, Šolski center Šentjur

            Sistem zagotavljanja varnih živil – HACCP usposabljanje

  • 29.1.2019 - od 15.00 do 20.30 ure, na Kmetiji Križnik

            Razsek in priprava surovin

  • 1.2.2019 - od 15.00 ure do 20.30 ure, na Kmetiji Križnik

            Razsoljevanje surovin, izdelovanje sušenih mesnin, klasično prekajevanje

  • 2.2.2019 - od 8.00 do 13.30 ure, na Kmetiji Križnik

Izdelovanje sušenih mesnin

  • 6.2.2019 - od 15.00 do 20.30 ure, na Kmetiji Križnik

Izdelovanje sušenih mesnin

  • 7.2.2019 - od 15.00 do 20.30 ure, na Kmetiji Križnik

Senzorično ocenjevanje sušenih mesnin

  • 9.2.2019 strokovna ekskurzija (12 ur)

 POGOJ ZA UDELEŽBO:

Udeleženci morajo ob prijavi imeti status zaposlene osebe.

 KRAJ USPOSABLJANJA:

Teoretično usposabljanje bo potekalo na Šolskem centru Šentjur in na Kmetiji Križnik, Vincenc Križnik, Trobni dol 42, 3271 Šentrupert. Praktično usposabljanje se bo izvajalo  samo na Kmetiji Križnik.

 Prvo srečanje bo v ponedeljek, 28. januarja 2019 ob 16. uri v prostorih Šolskega centra Šentjur.

 PRIJAVE:

Število prijav v skupini je omejeno, min. 15 udeležencev oz. max. 20 udeležencev, zato je potrebna predhodna prijava na usposabljanje.

Prijava in dodatne informacije o usposabljanju dobite na telefonski številki 03 746 29 04 ali na elektronskem naslovu Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. .

 S spoštovanjem,

 Koordinatorka projektov:                        Direktor Šolskega centra Šentjur:

Metoda Križanec                                       mag. Branko Šket

 

Naša spletna stran uporablja piškotke, zato, da lahko razločujemo med obiskovalci in štejemo njihovo število in tako izboljšujemo delovanje strani. . Vec o piskotkih in kako jih brisati najdete na strani Vec o piskotkih.

Strinjam se z uporabo spletnih piskotkov na tej strani.

EU Cookie Directive Module Information

Do konca pouka je

Anketa

Kje ste dobili informacije o naši šoli in programih?
 

Števec obiskov

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanes3880
mod_vvisit_counterVčeraj5868
mod_vvisit_counterTa teden17280
mod_vvisit_counterPrejšnji teden29110
mod_vvisit_counterTa mesec87562
mod_vvisit_counterPrejšnji mesec132067
mod_vvisit_counterVsi obiski10789125

Prevedi stran

Naša spletna stran uporablja piškotke, zato, da lahko razločujemo med obiskovalci in štejemo njihovo število in tako izboljšujemo delovanje strani. . Vec o piskotkih in kako jih brisati najdete na strani Vec o piskotkih.

Strinjam se z uporabo spletnih piskotkov na tej strani.

EU Cookie Directive Module Information