Šolski center Šentjur

Cesta na kmetijsko šolo 9, 3230 Šentjur 03/746 29 00

ZLATI MATURANTI NA ŠOLSKEM CENTRU ŠENTJUR

SLOVESTNA RAZGLASITE REZULTATOV POKLICNE MATURE 2019

Vabilo za roditeljske sestanke v dijaškem domu

Vabila na roditeljske sestanke v dijaškem domu

Popravni in dopolnilni izpiti 2.rok

POPRAVNI in DOPOLNILNI IZPITI – 2. rok

Jesenski rok poklicne mature

Razporedi za jesenski rok poklicne mature

Javni razpis za prevoz gibalno ovirane dijakinje

Šolski center Šentjur objavlja javni razpis za prevoz

Izmenjava dijakov Šolskega centra Šentjur v okviru mednarodnega projekta Erasmus+

V okviru mednarodnega projekta Erasmus+ Biotehniški poklici prihodnosti

  • ZLATI MATURANTI NA ŠOLSKEM CENTRU ŠENTJUR

    Četrtek, 25 Julij 2019 07:11
  • Vabilo za roditeljske sestanke v dijaškem domu

    Petek, 05 Julij 2019 09:51
  • Popravni in dopolnilni izpiti 2.rok

    Petek, 05 Julij 2019 09:48
  • Jesenski rok poklicne mature

    Sreda, 03 Julij 2019 14:11
  • Javni razpis za prevoz gibalno ovirane dijakinje

    Torek, 02 Julij 2019 07:29
  • Izmenjava dijakov Šolskega centra Šentjur v okviru mednarodnega projekta Erasmus+

    Ponedeljek, 01 Julij 2019 18:02

HACCP predavanje

Poročilo o izvedenem predavanju: Zagotavljanje varne hrane – HACCP sistem

 

V sklopu Tedna vseživljenjskega učenja, je 14. maja 2019, od 12. ure potekalo predavanje o sistemu zagotavljanja varnih živil.

TVU-Zagotavljanje varne hrane-14.5.2019-1

Predstavljen je bi pomen sistema za zagotavljanje varnih živil oziroma kratica HACCP, načela HACCP, kako vzpostavimo sistem, biološka, kemijska, fizikalna/fizična tveganja pri proizvodnji in prometu z živili ter dobra higienska in proizvodna praksa.

 

Udeleženci so lahko predstavili določene primere proizvodnje ali prometa z živili. Na osnovi teh primerov smo sestavili opis HACCP načel, preučili možnost biološkega, kemijskega in fizikalnega/fizičnega tveganja.

Poudarjen so bili spremljajoči programi: zagotavljanje higiene, pitne vode, odstranjevanje odpadkov, izobraževanje oseb, ki prihajajo v stik z živili, vzdrževanje tehnološke opreme.

 

                                                                                                         

                                                                                              

Vodja delavnice: Magda Guček

Naša spletna stran uporablja piškotke, zato, da lahko razločujemo med obiskovalci in štejemo njihovo število in tako izboljšujemo delovanje strani. . Vec o piskotkih in kako jih brisati najdete na strani Vec o piskotkih.

Strinjam se z uporabo spletnih piskotkov na tej strani.

EU Cookie Directive Module Information

Do konca pouka je

Anketa

Kje ste dobili informacije o naši šoli in programih?
 

Števec obiskov

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanes5471
mod_vvisit_counterVčeraj3736
mod_vvisit_counterTa teden13003
mod_vvisit_counterPrejšnji teden29110
mod_vvisit_counterTa mesec83285
mod_vvisit_counterPrejšnji mesec132067
mod_vvisit_counterVsi obiski10784848

Prevedi stran

Naša spletna stran uporablja piškotke, zato, da lahko razločujemo med obiskovalci in štejemo njihovo število in tako izboljšujemo delovanje strani. . Vec o piskotkih in kako jih brisati najdete na strani Vec o piskotkih.

Strinjam se z uporabo spletnih piskotkov na tej strani.

EU Cookie Directive Module Information