Šolski center Šentjur

Cesta na kmetijsko šolo 9, 3230 Šentjur 03/746 29 00

ŠOLSKI REPORTER

Izšlo je težko pričakovano šolsko glasilo dijakov

Program Botrstva za dijaške domove

Pomoč pri plačilu dijaškega doma iz Botrstva v Sloveniji za šolsko leto 2019/2020

Malo drugačen dan na ŠC Šentjur

Na Šolskem centru Šentjur je v četrtek, 23. 5. 2019, za nekatere dijake šolski dan potekal...

Razporedi za poklicno maturo 2019

POKLICNA MATURA 2018 / 2019

ZLATO IN SREBRNO DRŽAVNO PRIZNANJE V ZNANJU MATEMATIKE

V soboto, 13. aprila 2019, je na ŠC Celje

  • ŠOLSKI REPORTER

    Petek, 14 Junij 2019 09:46
  • Program Botrstva za dijaške domove

    Torek, 11 Junij 2019 10:42
  • Malo drugačen dan na ŠC Šentjur

    Petek, 07 Junij 2019 08:01
  • Razporedi za poklicno maturo 2019

    Petek, 31 Maj 2019 08:38
  • 5. TEKMOVANJE V ZNANJU IN SPRETNOSTIH ZA DIJAKE IN ŠTUDENTE KONZORCIJA BIOTEHNIŠKIH ŠOL SLOVENIJE

    Petek, 31 Maj 2019 08:04
  • ZLATO IN SREBRNO DRŽAVNO PRIZNANJE V ZNANJU MATEMATIKE

    Petek, 31 Maj 2019 08:00

5. TEKMOVANJE V ZNANJU IN SPRETNOSTIH ZA DIJAKE IN ŠTUDENTE KONZORCIJA BIOTEHNIŠKIH ŠOL SLOVENIJE

V torek, 14. 5. 2019, je na Biotehniškem izobraževalnem centru

Ljubljana potekalo 5. tekmovanje v znanju in spretnostih za dijake in študente konzorcija biotehniških šol Slovenije na temo kulinarična dediščina – uživam tradicijo

Tekmovanja se je udeležilo 8 dijakov Šolskega centra Šentjur. Tekmovanje je potekalo v 6 tekmovalnih kategorijah, sodelovali smo na 4 področjih:

  • KULINARIKA priprava jedi, tekmovalki Tjaša Kruljc, dijakinja 3. in Eva Kolar, dijakinja 2. letnika programa živilsko-prehranski tehnik, mentorica Dragica Keše
  • ŽIVILSTVO priprava živilskih proizvodov (pekovskih ali slaščičarskih), tekmovalki Nadja Knez in Nika Novak, obe dijakinji 1. letnika programa slaščičar, mentorica Elizabeta Paska Selić.
  • ZNANJE tekmovalki Eva Gradič in Monika Bohorč, dijakinji 3. letnika programa živilsko-prehranski tehnik, mentorica Martina Zapušek.
  • FOTOGRAFSKI NATEČAJ Špela Brilej in Alen Šmigovc, dijaka 2. letnika programa-živilsko prehranski tehnik, mentorica Lidija Bauman.
tekm

Tjaša Kruljc in Eva Kolar sta sodelovali na področju kulinarike. Eva Kolar je z izdelkom - ajdovi krapi s pehtranom v medeni harmoniji, prejela zlato priznanje.

eva

Tjaša Kruljc je na tekmovanju izdelala raviole s kislim zeljem na peteršiljevi kremi s slanino.

tjasa

Nadja Knez je za obsoteljske »fritule« s sneženo kepo prejela srebrno priznanje. Nika Novak pa je za kozjansko ocvirkovko prejela zlato priznanje. Eva Gradič in Monika Bohorč sta za izkazano znanje o kulinarični dediščini prejeli srebrni priznanji. Fotografije sta izdelala Špela Brilej in Alen Šmigovc. Dijakinja Špela Brilej pa je za fotografiji – Tam, kjer so tuneli, so Trojane in Znameniti trojanski krof, prejela srebrno priznanje.


Iskrene čestitke vsem tekmovalcem ter tudi mentoricam

Lidiji Bauman, Dragici Keše, Elizabeti Paska-Selić in Martini Zapušek.

Naša spletna stran uporablja piškotke, zato, da lahko razločujemo med obiskovalci in štejemo njihovo število in tako izboljšujemo delovanje strani. . Vec o piskotkih in kako jih brisati najdete na strani Vec o piskotkih.

Strinjam se z uporabo spletnih piskotkov na tej strani.

EU Cookie Directive Module Information

Do konca pouka je

Anketa

Kje ste dobili informacije o naši šoli in programih?
 

Števec obiskov

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanes1291
mod_vvisit_counterVčeraj4223
mod_vvisit_counterTa teden5514
mod_vvisit_counterPrejšnji teden32673
mod_vvisit_counterTa mesec75667
mod_vvisit_counterPrejšnji mesec155783
mod_vvisit_counterVsi obiski10507754

Prevedi stran

Naša spletna stran uporablja piškotke, zato, da lahko razločujemo med obiskovalci in štejemo njihovo število in tako izboljšujemo delovanje strani. . Vec o piskotkih in kako jih brisati najdete na strani Vec o piskotkih.

Strinjam se z uporabo spletnih piskotkov na tej strani.

EU Cookie Directive Module Information