Šolski center Šentjur

Cesta na kmetijsko šolo 9, 3230 Šentjur 03/746 29 00

TERMINI ZA POPRAVLJANJE OCEN V ŠOLI

V prilogi si poglejte termine za popravljanje ocen v šoli za dijake nezaključnih letnikov ...

VINO ŠOLSKA KAPLJICA JE ODLIČNE KAKOVOSTI

Pomena znanja o pridelavi vina so se v Šentjurju zavedali že

POPRAVNI in DOPOLNILNI IZPITI

1.rok za zaključne letnike

IZPITNI ROKI ZA POPRAVNE IN DOPOLNILNE IZPITE V ŠOLSKEM LETU 2019/20:

Objavljamo izpitne roke za prijavne in dopolnile izpite 2019/20  

Navodila dijakom zaključnih letnikov za 18.5.2020

V tednu od vključno ponedeljka, 18. maja dalje

Navodila za izvajanje pouka zaključnih letnikov po ponedeljku, 18.5.

V tednu od 18. do 22. 5. bo pouk na šoli potekal v manjših skupinah,

  • TERMINI ZA POPRAVLJANJE OCEN V ŠOLI

    Torek, 02 Junij 2020 11:40
  • VINO ŠOLSKA KAPLJICA JE ODLIČNE KAKOVOSTI

    Ponedeljek, 01 Junij 2020 06:28
  • POPRAVNI in DOPOLNILNI IZPITI

    Torek, 26 Maj 2020 12:31
  • IZPITNI ROKI ZA POPRAVNE IN DOPOLNILNE IZPITE V ŠOLSKEM LETU 2019/20:

    Petek, 22 Maj 2020 10:46
  • Navodila dijakom zaključnih letnikov za 18.5.2020

    Sobota, 16 Maj 2020 09:44
  • Navodila za izvajanje pouka zaključnih letnikov po ponedeljku, 18.5.

    Petek, 15 Maj 2020 11:30

5. TEKMOVANJE V ZNANJU IN SPRETNOSTIH ZA DIJAKE IN ŠTUDENTE KONZORCIJA BIOTEHNIŠKIH ŠOL SLOVENIJE

V torek, 14. 5. 2019, je na Biotehniškem izobraževalnem centru

Ljubljana potekalo 5. tekmovanje v znanju in spretnostih za dijake in študente konzorcija biotehniških šol Slovenije na temo kulinarična dediščina – uživam tradicijo

Tekmovanja se je udeležilo 8 dijakov Šolskega centra Šentjur. Tekmovanje je potekalo v 6 tekmovalnih kategorijah, sodelovali smo na 4 področjih:

  • KULINARIKA priprava jedi, tekmovalki Tjaša Kruljc, dijakinja 3. in Eva Kolar, dijakinja 2. letnika programa živilsko-prehranski tehnik, mentorica Dragica Keše
  • ŽIVILSTVO priprava živilskih proizvodov (pekovskih ali slaščičarskih), tekmovalki Nadja Knez in Nika Novak, obe dijakinji 1. letnika programa slaščičar, mentorica Elizabeta Paska Selić.
  • ZNANJE tekmovalki Eva Gradič in Monika Bohorč, dijakinji 3. letnika programa živilsko-prehranski tehnik, mentorica Martina Zapušek.
  • FOTOGRAFSKI NATEČAJ Špela Brilej in Alen Šmigovc, dijaka 2. letnika programa-živilsko prehranski tehnik, mentorica Lidija Bauman.
tekm

Tjaša Kruljc in Eva Kolar sta sodelovali na področju kulinarike. Eva Kolar je z izdelkom - ajdovi krapi s pehtranom v medeni harmoniji, prejela zlato priznanje.

eva

Tjaša Kruljc je na tekmovanju izdelala raviole s kislim zeljem na peteršiljevi kremi s slanino.

tjasa

Nadja Knez je za obsoteljske »fritule« s sneženo kepo prejela srebrno priznanje. Nika Novak pa je za kozjansko ocvirkovko prejela zlato priznanje. Eva Gradič in Monika Bohorč sta za izkazano znanje o kulinarični dediščini prejeli srebrni priznanji. Fotografije sta izdelala Špela Brilej in Alen Šmigovc. Dijakinja Špela Brilej pa je za fotografiji – Tam, kjer so tuneli, so Trojane in Znameniti trojanski krof, prejela srebrno priznanje.


Iskrene čestitke vsem tekmovalcem ter tudi mentoricam

Lidiji Bauman, Dragici Keše, Elizabeti Paska-Selić in Martini Zapušek.

Naša spletna stran uporablja piškotke, zato, da lahko razločujemo med obiskovalci in štejemo njihovo število in tako izboljšujemo delovanje strani. . Vec o piskotkih in kako jih brisati najdete na strani Vec o piskotkih.

Strinjam se z uporabo spletnih piskotkov na tej strani.

EU Cookie Directive Module Information

Do konca pouka je

Anketa

Kje ste dobili informacije o naši šoli in programih?
 

Števec obiskov

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanes2143
mod_vvisit_counterVčeraj2758
mod_vvisit_counterTa teden12627
mod_vvisit_counterPrejšnji teden22392
mod_vvisit_counterTa mesec9956
mod_vvisit_counterPrejšnji mesec185138
mod_vvisit_counterVsi obiski12143136

Prevedi stran

Naša spletna stran uporablja piškotke, zato, da lahko razločujemo med obiskovalci in štejemo njihovo število in tako izboljšujemo delovanje strani. . Vec o piskotkih in kako jih brisati najdete na strani Vec o piskotkih.

Strinjam se z uporabo spletnih piskotkov na tej strani.

EU Cookie Directive Module Information