Šolski center Šentjur

Cesta na kmetijsko šolo 9, 3230 Šentjur 03/746 29 02

Obvestilo za dijake in študente

Zaposleni na Šolskem centu Šentjur se pridružujemo splošni stavki v

Pustna povorka na ŠC Šentjur

V torek, 13.2.2018 so nas obiskale pustne maske

Informativni dan na ŠC šentjur

Veseli nas, da ste nas obiskali v tako velikem številu

Proslava ob kulturnem prazniku

V sredo, 7.2.2018 so dijaki pripravili proslavo

Razglasitev rezultatov literarnega in fotografskega natečaja

Šolski center Šentjur je v novembru  razpisal že 7. literarni in 3. fotog...

  • Obvestilo za dijake in študente

    Torek, 13 Februar 2018 14:22
  • Pustna povorka na ŠC Šentjur

    Torek, 13 Februar 2018 11:33
  • Informativni dan na Šolskem centru Šentjur pritegnil veliko mladih, željnih praktičnih znanj

    Torek, 13 Februar 2018 09:38
  • Informativni dan na ŠC šentjur

    Petek, 09 Februar 2018 12:31
  • Proslava ob kulturnem prazniku

    Sreda, 07 Februar 2018 10:27
  • Razglasitev rezultatov literarnega in fotografskega natečaja

    Torek, 06 Februar 2018 21:01

Prevedi stran

Vremenska napoved

Vreme

Naša spletna stran uporablja piškotke, zato, da lahko razločujemo med obiskovalci in štejemo njihovo število in tako izboljšujemo delovanje strani. . Vec o piskotkih in kako jih brisati najdete na strani Vec o piskotkih.

Strinjam se z uporabo spletnih piskotkov na tej strani.

EU Cookie Directive Module Information

Dijaki programa ŽPTI na kmetiji Križnik v Trobnem Dolu

Dijaki programa živilsko-prehranski tehnik (3. in 1. PTI )

so v četrtek 29.11.2017 opravljali prakso na kmetiji Križnik.

Praksa na kmetiji Križnik 29.11.2017- družina Križnik živi v 160 let stari kmečki hiši

Gospod Vinko Križnik je vrhunski strokovnjak v izdelovanju klasičnih sušenih mesnih izdelkov, zbiratelj starin, pristaš ohranjanja narave, naravne in kulturne dediščine.

Praksa na kmetiji Križnik 29.11.2017-dijak Izidor je že pravi strokovnjak v pripravi strojne opreme

Dijakom je prikazal klasični način izdelave sušenih salam ter proizvodno opremo.

Praksa na kmetiji Križnik 29.11.2017-ogled zorilnice savinjskega želodca

Naša spletna stran uporablja piškotke, zato, da lahko razločujemo med obiskovalci in štejemo njihovo število in tako izboljšujemo delovanje strani. . Vec o piskotkih in kako jih brisati najdete na strani Vec o piskotkih.

Strinjam se z uporabo spletnih piskotkov na tej strani.

EU Cookie Directive Module Information

Do konca pouka je

Anketa

Kje ste dobili informacije o naši šoli in programih?
 

Števec obiskov

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanes8478
mod_vvisit_counterVčeraj11796
mod_vvisit_counterTa teden118532
mod_vvisit_counterPrejšnji teden97064
mod_vvisit_counterTa mesec248605
mod_vvisit_counterPrejšnji mesec509000
mod_vvisit_counterVsi obiski6703896

Naša spletna stran uporablja piškotke, zato, da lahko razločujemo med obiskovalci in štejemo njihovo število in tako izboljšujemo delovanje strani. . Vec o piskotkih in kako jih brisati najdete na strani Vec o piskotkih.

Strinjam se z uporabo spletnih piskotkov na tej strani.

EU Cookie Directive Module Information