Šolski center Šentjur

Cesta na kmetijsko šolo 9, 3230 Šentjur 03/746 29 00

Vabimo vas na brezplačno 50-urno usposabljanje z naslovom

TRADICIONALNA PROIZVODNJA SUŠENIH MESNIN  

ZKGT štipendije

Člani Združenja proizvajalcev in uvoznikov kmetijske in gozdarske

Kulinarični dogodek v Šmarju pri Jelšah

ŠOLSKI CENTER ŠENTJUR TRADICIONALNO ORGANIZIRA KULINARIČNI DOGODEK V ŠMARJU PRI JELŠAH

Pouk pri predmetu podjetništvo

ODPADNA SEMENA + KORUZNI ŠKROB = LONČEK

PREDSTAVITEV ŠTIPENDIJ NA SEJMU AGRITECH

POMANJKANJE KMETIJSKIH MEHANIKOV NA TRGU DELA

  • Vabimo vas na brezplačno 50-urno usposabljanje z naslovom

    Ponedeljek, 21 Januar 2019 11:19
  • ZKGT štipendije

    Nedelja, 20 Januar 2019 12:49
  • PISNI IZPITI POKLICNE MATURE

    Četrtek, 17 Januar 2019 09:58
  • Kulinarični dogodek v Šmarju pri Jelšah

    Četrtek, 10 Januar 2019 21:07
  • Pouk pri predmetu podjetništvo

    Četrtek, 20 December 2018 19:10
  • PREDSTAVITEV ŠTIPENDIJ NA SEJMU AGRITECH

    Torek, 18 December 2018 09:24

Popravni izpiti za zaključne letnike

POPRAVNI in DOPOLNILNI IZPITI – 1. rok za zaključne letnike

SREDA, 30.5.2018

 

Predmet:

Ura:

Učilnica:

GASTRONOMIJA – GAS  (praksa) *

8.00

U7

TEMELJI PRIDELAVE ZELENJAVE – TPZ  (praksa) *

8.00

U7

OSNOVE PODJETNIŠTVA IN PRODAJA

8.00

U7

PRAKTIČNO USPOSABLJANJE Z DELOM **

10.30

Kabinet praksa

* Za pristop k izpitu je potrebno imeti opravljene obveznosti (ure) pri praksi.

** Najkasneje do 10.30 ure tega dne je potrebno imeti opravljene obveznosti in oddati dnevnik o opravljenem PUD-u!

*** Seminarske naloge oddate g. Šternu do ponedeljka, 28.5.2018

 

ČETRTEK, 31.5.2018

 

Predmet:

Ura:

Učilnica:

KUHANJE IN STREŽBA - KUS (praksa) *

7.20

Učna kuhinja

ZAHTEVNI PEKOVSKI IZDELKI

9.00

U4

NARAVOSLOVJE

9.00

U4

HIDRAVLIČNE NAPRAVE NA POGONSKIH

IN DELOVNIH STROJIH ***

14.00

U3

* Za pristop k izpitu je potrebno imeti opravljene obveznosti (ure) pri praksi.

 

PETEK, 1.6.2018

 

Predmet:

Ura:

Učilnica:

MATEMATIKA – MAT

pisno

9.00

U3

MATEMATIKA – MAT

ustno

 

11.05

 

U3

UMETNOST 

11.55

U7

ŠPORTNA VZGOJA *

11.55

U7

IZDELAVA PEKOVSKIH IN SLAŠČIČARSKIH IZDELKOV – IPS (praksa) **

7.20

Učna kuhinja

SLADICE – SLA (praksa) ** 

7.20

Učna kuhinja

* Za pristop k izpitu je potrebno imeti opravljene obveznosti (ure) pri ŠVZ.

** Za pristop k izpitu je potrebno imeti opravljene obveznosti (ure) pri praksi.

 

Prijavnice oddajte čim prej oz. najpozneje do ponedeljka, 28.5.2018.

popravni1

Naša spletna stran uporablja piškotke, zato, da lahko razločujemo med obiskovalci in štejemo njihovo število in tako izboljšujemo delovanje strani. . Vec o piskotkih in kako jih brisati najdete na strani Vec o piskotkih.

Strinjam se z uporabo spletnih piskotkov na tej strani.

EU Cookie Directive Module Information

Do konca pouka je

Anketa

Kje ste dobili informacije o naši šoli in programih?
 

Števec obiskov

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanes6712
mod_vvisit_counterVčeraj10481
mod_vvisit_counterTa teden17193
mod_vvisit_counterPrejšnji teden67411
mod_vvisit_counterTa mesec210399
mod_vvisit_counterPrejšnji mesec331071
mod_vvisit_counterVsi obiski9539829

Prevedi stran

Naša spletna stran uporablja piškotke, zato, da lahko razločujemo med obiskovalci in štejemo njihovo število in tako izboljšujemo delovanje strani. . Vec o piskotkih in kako jih brisati najdete na strani Vec o piskotkih.

Strinjam se z uporabo spletnih piskotkov na tej strani.

EU Cookie Directive Module Information