Šolski center Šentjur

Cesta na kmetijsko šolo 9, 3230 Šentjur 03/746 29 00

VIŠJA STROKOVNA ŠOLA vabi na brezplačne delavnice/predavanja.

Šolski center  Šentjur, Višja strokovna šola  je del partnerske mreže TVU

PROSTA VPISNA MESTA V AVGUSTU 2021 za Višjo strokovno šolo

PROSTA VPISNA MESTA V AVGUSTU 2021 za Višjo strokovno šolo

Vabljeni k prijavi za vpis v višjo strokovno šolo od 24. avgusta do 31. avgusta 2021

Šolski center Šentjur, Višja strokovna šola vabi k prijavi v višješols...

Planet Soen prispevki naših študentov

Študentje so posneli video filmčke in spregovorili angleško, saj je ...

Razpis za pridobitev naziva predavatelj višje strokovne šole:

Šolski center Šentjur, Višja strokovna šola objavlja razpis za pridobitev naziva predavate...

  • VIŠJA STROKOVNA ŠOLA vabi na brezplačne delavnice/predavanja.

    Četrtek, 02 September 2021 16:19
  • PROSTA VPISNA MESTA V AVGUSTU 2021 za Višjo strokovno šolo

    Ponedeljek, 23 Avgust 2021 07:39
  • Vabljeni k prijavi za vpis v višjo strokovno šolo od 24. avgusta do 31. avgusta 2021

    Torek, 06 Julij 2021 15:24
  • Planet Soen prispevki naših študentov

    Četrtek, 03 December 2020 11:27
  • Razpis za pridobitev naziva predavatelj višje strokovne šole:

    Četrtek, 22 Oktober 2020 12:07

Višja strokovna šola Šentjur

 

v višješolski študij se lahko vpiše, kdor

  • je opravil splošno oz. poklicno maturo (zaključni izpit, diploma) ali
  • ima opravljen mojstrski, delovodski ali poslovodski izpit,tri leta delovnih izkušenj in opravi preizkus znanja iz slovenščine in matematike ali tujega jezika v obsegu določenem za poklicno maturo

 Izvajamo višješolske študijske programe, kot redni in izredni študij

  •  Gostinstvo in turizem

 Naziv strokovne izobrazbe: Organizator/ka poslovanja v gostinstvu in turizmu

  •  Naravovarstvo

            Naziv strokovne izobrazbe: Inženir/ka naravovarstva

  •  Upravljanje podeželja in krajine

 Naziv strokovne izobrazbe: Inženir/ka kmetijstva in krajine

  •  Živilstvo in prehrana

 Naziv strokovne izobrazbe: Inženir/ka živilstva in prehrane

 

Predstavitev izobraževalnih programov

 

Redni študij:

Višješolski strokovni izobraževalni program se izvaja vse leto. Študijsko leto ima 34 tednov izobraževalnega dela, od tega 24 tednov strokovno–teoretičnega ( predavanja, seminarske in laboratorijske vaje) in 10 tednov praktičnega izobraževanja. Praktično izobraževanje se izvaja na šolskem posestvu, na kmetijah in podjetjih.

Izvajanje programa traja dve leti. Izobraževalni proces se izvaja, tudi kot terenske vaje in strokovne ekskurzije, ki so zelo pomemben del izobraževalnega procesa, saj študenti v praksi vidijo in izkusijo strokovne vsebine, ki jih poslušajo v sklopu predavanj in vaj.

Izredni študij:

Izvajanje izobraževalnega programa izrednega študija traja 2 leti in pol in je prilagojen v skladu z veljavno zakonodajo.Višješolski strokovni izobraževalni program za izredne zagotavlja enak izobraževalni standard, kot za redni študij. Študijski proces je organiziran v popoldanskem času in ob sobotah dopoldan in je usklajen s predlogi študentov ter predavateljev v okviru organizacijskih možnosti šole.

Po končanem izobraževanju pridobite višješolsko (VI.stopnja) izobrazbe. Izobrazba, ki bo omogočala vodstveno, izvajalno, poslovno in svetovalno funkcijo poklica

 

 

 

 

Naša spletna stran uporablja piškotke, zato, da lahko razločujemo med obiskovalci in štejemo njihovo število in tako izboljšujemo delovanje strani. . Vec o piskotkih in kako jih brisati najdete na strani Vec o piskotkih.

Strinjam se z uporabo spletnih piskotkov na tej strani.

EU Cookie Directive Module Information

Do konca predavanj je

Števec obiskov

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanes746
mod_vvisit_counterVčeraj1409
mod_vvisit_counterTa teden746
mod_vvisit_counterPrejšnji teden13253
mod_vvisit_counterTa mesec67174
mod_vvisit_counterPrejšnji mesec101629
mod_vvisit_counterVsi obiski13567498

Prevedi stran

Naša spletna stran uporablja piškotke, zato, da lahko razločujemo med obiskovalci in štejemo njihovo število in tako izboljšujemo delovanje strani. . Vec o piskotkih in kako jih brisati najdete na strani Vec o piskotkih.

Strinjam se z uporabo spletnih piskotkov na tej strani.

EU Cookie Directive Module Information