Šolski center Šentjur

Cesta na kmetijsko šolo 9, 3230 Šentjur 03/746 29 00

Vabilo k prijavi/vpisu v višješolske študijske programe

Na še prosta vpisna mesta za izredni študij se lahko po drugem prijavnem roku vpišete nepo...

R A Z P I S za pridobitev naziva predavatelj višje strokovne šole

Šolski center Šentjur, Višja strokovna šola objavlja razpis za

PROSTA VPISNA MESTA V AVGUSTU 2022 za Višjo strokovno šolo

( Druga prijava za vpis za študijsko leto 2022/23)

Višja strokovna šola - TVU predavanja

Šolski center Šentjur, Višja strokovna šola je del partnerske mreže TVU

Mednarodna konferenca

''SODOBNI IZZIVI V PREHRANSKI VERIGI'' 26. – 27. januar 2022  

  • Vabilo k prijavi/vpisu v višješolske študijske programe

    Torek, 27 September 2022 08:16
  • R A Z P I S za pridobitev naziva predavatelj višje strokovne šole

    Nedelja, 28 Avgust 2022 17:25
  • PROSTA VPISNA MESTA V AVGUSTU 2022 za Višjo strokovno šolo

    Sreda, 24 Avgust 2022 08:39
  • Višja strokovna šola - TVU predavanja

    Petek, 06 Maj 2022 11:03
  • Mednarodna konferenca

    Torek, 15 Marec 2022 18:41

Planet Soen prispevki naših študentov

Študentje so posneli video filmčke in spregovorili angleško, saj je

v projektu sodelujočih čez 300 udeležencev iz Slovaške, Poljske, Portugalske in Slovenije. Med drugim tri  gimnazije  iz Portugalske, Fakulteta za turizem in menagement iz Slovaške in Turistica iz Slovenije.

soen

Tina Ramšak in Petra Križnik, študentki  višješolskega strokovnega programa Živilstvo in prehrana,  sta v okviru sodelovanja v mednarodnem projektu Planet Soen, predstavili novo trženjsko idejo, -  na podlagi inovativnega recepta: orehova potica v kozarcu, - združili sta tradicijo in sodobnost, povezali znanje na področju živilstva - sledljivost, kakovost, blagovne znamke

Video Potica iz kozarca

 

Ravno tako sta Klemen Cigole in Tanja Požun predstavila trženjsko idejo na podlagi recepta za energijsko ploščico - "Granola bar", sestavine iz najbolj kakovostnih surovin, pridelkov iz neokrnjene narave, po načelu: "od njive do krožnika".

Video Granola bar

Danijela Zrimšek in Katja Prosenc sta študentki višješolskega programa NARAVOVARSTVO. V okviru njunega sodelovanja v mednarodnem projektu PLANET - SOEN sta predstavili novo trženjsko zamisel - vodenje obiskovalcev v okviru dejavnosti zelenega turizma v neokrnjeni naravi, v zavarovanih območjih. Ta predlog je strokovni argument za trajnostni razvoj v NATURA OBMOČJIH in drugih zavarovanih delih narave in krajine. Predstavitev je v angleškem jeziku, saj sta vsebine predstavili preko videokonference čez 300 udeležencem iz Slovaške, Portugalske, Poljske in Slovenije.

Video Čemšeniška planina

Naša spletna stran uporablja piškotke, zato, da lahko razločujemo med obiskovalci in štejemo njihovo število in tako izboljšujemo delovanje strani. . Vec o piskotkih in kako jih brisati najdete na strani Vec o piskotkih.

Strinjam se z uporabo spletnih piskotkov na tej strani.

EU Cookie Directive Module Information

Do konca predavanj je

Števec obiskov

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanes1748
mod_vvisit_counterVčeraj2789
mod_vvisit_counterTa teden1748
mod_vvisit_counterPrejšnji teden13004
mod_vvisit_counterTa mesec4537
mod_vvisit_counterPrejšnji mesec60169
mod_vvisit_counterVsi obiski14820854
We have: 65 guests, 1 bots online
Tvoj IP: 3.234.210.25
Today: Okt 02, 2022

Prevedi stran

Naša spletna stran uporablja piškotke, zato, da lahko razločujemo med obiskovalci in štejemo njihovo število in tako izboljšujemo delovanje strani. . Vec o piskotkih in kako jih brisati najdete na strani Vec o piskotkih.

Strinjam se z uporabo spletnih piskotkov na tej strani.

EU Cookie Directive Module Information