Šolski center Šentjur

Cesta na kmetijsko šolo 9, 3230 Šentjur 03/746 29 00

Planet Soen prispevki naših študentov

Študentje so posneli video filmčke in spregovorili angleško, saj je ...

Razpis za pridobitev naziva predavatelj višje strokovne šole:

Šolski center Šentjur, Višja strokovna šola objavlja razpis za pridobitev naziva predavate...

PROSTA VPISNA MESTA za izredni študij

Na še prosta vpisna mesta za izredni študij se lahko po

TVU predavanja na Višji strokovni šoli Šentjur

ŠOLSKI CENTER ŠENTJUR, VIŠJA STROKOVNA ŠOLA, CESTA NA KMETIJSKO ŠOLO 9, 3230 Šentjur (www...

PROSTA VPISNA MESTA V AVGUSTU 2020 za Višjo strokovno šolo

Druga prijava za vpis za študijsko leto 2020/21

  • Planet Soen prispevki naših študentov

    Četrtek, 03 December 2020 11:27
  • Razpis za pridobitev naziva predavatelj višje strokovne šole:

    Četrtek, 22 Oktober 2020 12:07
  • PROSTA VPISNA MESTA za izredni študij

    Sreda, 30 September 2020 08:07
  • TVU predavanja na Višji strokovni šoli Šentjur

    Sreda, 02 September 2020 08:53
  • PROSTA VPISNA MESTA V AVGUSTU 2020 za Višjo strokovno šolo

    Nedelja, 23 Avgust 2020 16:50

Planet Soen prispevki naših študentov

Študentje so posneli video filmčke in spregovorili angleško, saj je

v projektu sodelujočih čez 300 udeležencev iz Slovaške, Poljske, Portugalske in Slovenije. Med drugim tri  gimnazije  iz Portugalske, Fakulteta za turizem in menagement iz Slovaške in Turistica iz Slovenije.

soen

Tina Ramšak in Petra Križnik, študentki  višješolskega strokovnega programa Živilstvo in prehrana,  sta v okviru sodelovanja v mednarodnem projektu Planet Soen, predstavili novo trženjsko idejo, -  na podlagi inovativnega recepta: orehova potica v kozarcu, - združili sta tradicijo in sodobnost, povezali znanje na področju živilstva - sledljivost, kakovost, blagovne znamke

Video Potica iz kozarca

 

Ravno tako sta Klemen Cigole in Tanja Požun predstavila trženjsko idejo na podlagi recepta za energijsko ploščico - "Granola bar", sestavine iz najbolj kakovostnih surovin, pridelkov iz neokrnjene narave, po načelu: "od njive do krožnika".

Video Granola bar

Danijela Zrimšek in Katja Prosenc sta študentki višješolskega programa NARAVOVARSTVO. V okviru njunega sodelovanja v mednarodnem projektu PLANET - SOEN sta predstavili novo trženjsko zamisel - vodenje obiskovalcev v okviru dejavnosti zelenega turizma v neokrnjeni naravi, v zavarovanih območjih. Ta predlog je strokovni argument za trajnostni razvoj v NATURA OBMOČJIH in drugih zavarovanih delih narave in krajine. Predstavitev je v angleškem jeziku, saj sta vsebine predstavili preko videokonference čez 300 udeležencem iz Slovaške, Portugalske, Poljske in Slovenije.

Video Čemšeniška planina

Naša spletna stran uporablja piškotke, zato, da lahko razločujemo med obiskovalci in štejemo njihovo število in tako izboljšujemo delovanje strani. . Vec o piskotkih in kako jih brisati najdete na strani Vec o piskotkih.

Strinjam se z uporabo spletnih piskotkov na tej strani.

EU Cookie Directive Module Information

Do konca predavanj je

Števec obiskov

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanes1313
mod_vvisit_counterVčeraj2274
mod_vvisit_counterTa teden1313
mod_vvisit_counterPrejšnji teden19398
mod_vvisit_counterTa mesec69810
mod_vvisit_counterPrejšnji mesec114046
mod_vvisit_counterVsi obiski13120923

Prevedi stran

Naša spletna stran uporablja piškotke, zato, da lahko razločujemo med obiskovalci in štejemo njihovo število in tako izboljšujemo delovanje strani. . Vec o piskotkih in kako jih brisati najdete na strani Vec o piskotkih.

Strinjam se z uporabo spletnih piskotkov na tej strani.

EU Cookie Directive Module Information