Šolski center Šentjur

Cesta na kmetijsko šolo 9, 3230 Šentjur 03/746 29 00

VIŠJA STROKOVNA ŠOLA vabi na brezplačne delavnice/predavanja.

Šolski center  Šentjur, Višja strokovna šola  je del partnerske mreže TVU

PROSTA VPISNA MESTA V AVGUSTU 2021 za Višjo strokovno šolo

PROSTA VPISNA MESTA V AVGUSTU 2021 za Višjo strokovno šolo

Vabljeni k prijavi za vpis v višjo strokovno šolo od 24. avgusta do 31. avgusta 2021

Šolski center Šentjur, Višja strokovna šola vabi k prijavi v višješols...

Planet Soen prispevki naših študentov

Študentje so posneli video filmčke in spregovorili angleško, saj je ...

Razpis za pridobitev naziva predavatelj višje strokovne šole:

Šolski center Šentjur, Višja strokovna šola objavlja razpis za pridobitev naziva predavate...

  • VIŠJA STROKOVNA ŠOLA vabi na brezplačne delavnice/predavanja.

    Četrtek, 02 September 2021 16:19
  • PROSTA VPISNA MESTA V AVGUSTU 2021 za Višjo strokovno šolo

    Ponedeljek, 23 Avgust 2021 07:39
  • Vabljeni k prijavi za vpis v višjo strokovno šolo od 24. avgusta do 31. avgusta 2021

    Torek, 06 Julij 2021 15:24
  • Planet Soen prispevki naših študentov

    Četrtek, 03 December 2020 11:27
  • Razpis za pridobitev naziva predavatelj višje strokovne šole:

    Četrtek, 22 Oktober 2020 12:07

Planet Soen prispevki naših študentov

Študentje so posneli video filmčke in spregovorili angleško, saj je

v projektu sodelujočih čez 300 udeležencev iz Slovaške, Poljske, Portugalske in Slovenije. Med drugim tri  gimnazije  iz Portugalske, Fakulteta za turizem in menagement iz Slovaške in Turistica iz Slovenije.

soen

Tina Ramšak in Petra Križnik, študentki  višješolskega strokovnega programa Živilstvo in prehrana,  sta v okviru sodelovanja v mednarodnem projektu Planet Soen, predstavili novo trženjsko idejo, -  na podlagi inovativnega recepta: orehova potica v kozarcu, - združili sta tradicijo in sodobnost, povezali znanje na področju živilstva - sledljivost, kakovost, blagovne znamke

Video Potica iz kozarca

 

Ravno tako sta Klemen Cigole in Tanja Požun predstavila trženjsko idejo na podlagi recepta za energijsko ploščico - "Granola bar", sestavine iz najbolj kakovostnih surovin, pridelkov iz neokrnjene narave, po načelu: "od njive do krožnika".

Video Granola bar

Danijela Zrimšek in Katja Prosenc sta študentki višješolskega programa NARAVOVARSTVO. V okviru njunega sodelovanja v mednarodnem projektu PLANET - SOEN sta predstavili novo trženjsko zamisel - vodenje obiskovalcev v okviru dejavnosti zelenega turizma v neokrnjeni naravi, v zavarovanih območjih. Ta predlog je strokovni argument za trajnostni razvoj v NATURA OBMOČJIH in drugih zavarovanih delih narave in krajine. Predstavitev je v angleškem jeziku, saj sta vsebine predstavili preko videokonference čez 300 udeležencem iz Slovaške, Portugalske, Poljske in Slovenije.

Video Čemšeniška planina

Naša spletna stran uporablja piškotke, zato, da lahko razločujemo med obiskovalci in štejemo njihovo število in tako izboljšujemo delovanje strani. . Vec o piskotkih in kako jih brisati najdete na strani Vec o piskotkih.

Strinjam se z uporabo spletnih piskotkov na tej strani.

EU Cookie Directive Module Information

Do konca predavanj je

Števec obiskov

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanes777
mod_vvisit_counterVčeraj1409
mod_vvisit_counterTa teden777
mod_vvisit_counterPrejšnji teden13253
mod_vvisit_counterTa mesec67205
mod_vvisit_counterPrejšnji mesec101629
mod_vvisit_counterVsi obiski13567529

Prevedi stran

Naša spletna stran uporablja piškotke, zato, da lahko razločujemo med obiskovalci in štejemo njihovo število in tako izboljšujemo delovanje strani. . Vec o piskotkih in kako jih brisati najdete na strani Vec o piskotkih.

Strinjam se z uporabo spletnih piskotkov na tej strani.

EU Cookie Directive Module Information