Šolski center Šentjur

Cesta na kmetijsko šolo 9, 3230 Šentjur 03/746 29 02

Obvestilo knjižnica

Obveščamo vas, da bo knjižnica v času poletnih počitnic zaprta. Hvala za razumevanje.

Trajnostni pristop k ohranjanju zdravja možganov z biotsko raznovrstnostjo rastlin

V predavanju smo predstavili razloge in nastanek degenerativnih procesov

Zakaj v Višjo strokovno šolo Šentjur?

Šolski center  Šentjur, Višja strokovna šola  je del partnerske mreže TVU

Vabilo na okroglo mizo

o okoljskih bremenih na Celjskem - projekt GreenerSites MOC

Prehranska podpora pri rekreativnem športu

V sklopu Tedna vseživljenjskega učenja,

  • Obvestilo knjižnica

    Ponedeljek, 09 Julij 2018 13:22
  • Trajnostni pristop k ohranjanju zdravja možganov z biotsko raznovrstnostjo rastlin

    Sreda, 06 Junij 2018 18:10
  • Zakaj v Višjo strokovno šolo Šentjur?

    Torek, 29 Maj 2018 07:28
  • Vabilo na okroglo mizo

    Petek, 18 Maj 2018 09:04
  • Prehranska podpora pri rekreativnem športu

    Sreda, 16 Maj 2018 07:58

VPIS V 1. LETNIK IZOBRAŽEVANJA V ŠTUDIJSKEM LETU 2017/18

Vpis kandidatov, ki izpolnjujete vse pogoje za vpis v 1. letnik izobraževanja

bo potekal po programih v naslednjih terminih na Šolskem centru Šentjur – Višji strokovni šoli, Cesta na kmetijsko šolo 9, 3230 Šentjur

 

Vpis kandidatov, ki ste se prijavili za vpis v višješolski študijski program - REDNI ŠTUDIJ

 

ŽIVILSTVO IN PREHRANA

16.8.2017 – sreda, ob 8.30 uri

 

GOSTINSTVO IN TURIZEM

16.8.2017 – sreda , ob 10.00 uri

 

UPRAVLJANJE PODEŽELJA IN KRAJINE

18.8.2017 – petek, ob 8.30 uri

 

NARAVOVARSTVO

18.8.2017 –petek, ob 10.00 uri

 

Vpis kandidatov, ki ste se prijavili za vpis v višješolski študijski program - IZREDNI ŠTUDIJ (Upravljanje podeželja in krajine, Živilstvo in prehrana, Gostinstvo in turizem ter Naravovarstvo)

 

17.08.2017 – četrtek , ob 16.00 uri

 

Druga prijava za vpis (v primeru prostih vpisnih mest) od 28. avgusta do 1. septembra 2017

Podatki o še prostih vpisnih mestih bodo objavljeni do 25. avgusta 2017 na spletni strani Višješolske prijavne službe http://vps.vss-ce.com/VPS/.

Kandidati za vpis v višje strokovne šole se na prosta mesta lahko prijavite od 28. avgusta do 1. septembra 2017, z elektronskim prijavnim obrazcem na spletni strani Višješolske prijavne službe Celje http://vps.vss-ce.com/VPS/. Izpolnjen prijavni obrazec, natisnjen s spletne strani ter podpisan, pošljite s priporočeno pošiljko Višješolski prijavni službi, na naslov: Šolski center Celje, Višješolska prijavna služba, Pot na Lavo 22, 3000 Celje. Oddati smete samo eno prijavo. Višješolska prijavna služba bo do 22. septembra kandidate, ki so se za vpis prijavili z drugo prijavo, pisno seznanila z izidom izbirnega postopka. Kandidate, sprejete v drugem prijavnem roku, višja strokovna šola vpisuje do 3. oktobra 2017.

Vpis za izredni študij

Za izredni študij se prijavljate in vpisujete po enakem postopku in v enakih rokih, kot za redni študij.

Na še prosta mesta za izredni študij se lahko po drugem prijavnem roku vpišete neposredno na višjo strokovno šolo do začetka študijskega leta.

vpis

 

Naša spletna stran uporablja piškotke, zato, da lahko razločujemo med obiskovalci in štejemo njihovo število in tako izboljšujemo delovanje strani. . Vec o piskotkih in kako jih brisati najdete na strani Vec o piskotkih.

Strinjam se z uporabo spletnih piskotkov na tej strani.

EU Cookie Directive Module Information

Do konca predavanj je

Števec obiskov

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanes4491
mod_vvisit_counterVčeraj5038
mod_vvisit_counterTa teden19034
mod_vvisit_counterPrejšnji teden26216
mod_vvisit_counterTa mesec68938
mod_vvisit_counterPrejšnji mesec166357
mod_vvisit_counterVsi obiski7899789

Prevedi stran

Naša spletna stran uporablja piškotke, zato, da lahko razločujemo med obiskovalci in štejemo njihovo število in tako izboljšujemo delovanje strani. . Vec o piskotkih in kako jih brisati najdete na strani Vec o piskotkih.

Strinjam se z uporabo spletnih piskotkov na tej strani.

EU Cookie Directive Module Information