Šolski center Šentjur

Cesta na kmetijsko šolo 9, 3230 Šentjur 03/746 29 00

TVU predavanja na Višji strokovni šoli Šentjur

ŠOLSKI CENTER ŠENTJUR, VIŠJA STROKOVNA ŠOLA, CESTA NA KMETIJSKO ŠOLO 9, 3230 Šentjur (www...

PROSTA VPISNA MESTA V AVGUSTU 2020 za Višjo strokovno šolo

Druga prijava za vpis za študijsko leto 2020/21

OPIS ŠTUDIJSKIH PROGRAMOV IN MOŽNOSTI ZAPOSLITVE - druga prijava za vpis

Vabljeni k prijavi za vpis v višješolske študijske programe, ki jih izvajamo na Šolskem ce...

Druga prijava za vpis v VSŠ

Vabljeni k prijavi za vpis v višješolske študijske programe, ki jih izvajamo na Šolskem ce...

Druga prijava za vpis v VSŠ

Vabljeni k prijavi za vpis v višješolske študijske programe, ki jih izvajamo na Šolskem ce...

  • TVU predavanja na Višji strokovni šoli Šentjur

    Sreda, 02 September 2020 08:53
  • PROSTA VPISNA MESTA V AVGUSTU 2020 za Višjo strokovno šolo

    Nedelja, 23 Avgust 2020 16:50
  • OPIS ŠTUDIJSKIH PROGRAMOV IN MOŽNOSTI ZAPOSLITVE - druga prijava za vpis

    Sreda, 29 Julij 2020 09:49
  • Druga prijava za vpis v VSŠ

    Četrtek, 16 Julij 2020 11:56
  • Druga prijava za vpis v VSŠ

    Petek, 03 Julij 2020 07:54

Kulinarični dogodek

Šmarska vinska klet bo v ponedeljek, 29. januarja 2018

ob 19.00 uri  gostila gastronomsko-kulinarični dogodek z naslovom Tradicija in letni čas. Izvedli ga bodo študentje Šolskega centra Šentjur, Višje strokovne šole, smer gostinstvo in turizem. Študenti bodo pripravili in postregli tri hodni meni treh slovenskih regij  ob vinski in glasbeni spremljavi s pomočjo gostujočega »chefa« Roberta Gregorčiča iz Oštarije v Dolenjskih Toplicah. Tradicionalno hrano bodo pripravili na modernejši način in ob izbrani hrani postregli vino Šolska kapljica Šolskega centra Šentjur in vina priznanih šmarskih vinogradnikov.

Menu

Aperitiv: SAUVIGNON

 

Zavitek iz savinjskega želodca nadevan z zeliščno skuto

na korenčkovem pireju, sladka solata iz črne in rdeče redkvice

 

Vinska spremljava: SIVI PINOT

 

***

 

Svinjski file s pehtranovo omako na ajdovem potanceljnu , medena kisla repa z rdečo peso in porom 

 

Vinska spremljava: MODRA FRANKINJA


***

 

Hruška kuhana v vinu nadevana z mandeljni v juhi iz bele čokolade in ingverjem

 

Vinska spremljava: CHARDONNAY

 

Kulinarika tisk 

Prodaja kart do petka, 19.1.2018

 

-       Zavod za turizem, šport in mladino Šmarje pri Jelšah , Celjska cesta 6, Šmarje pri Jelšah ( vsak dan do 14.00 ure)

-        Šolski center Šentjur , Cesta na kmetijsko šolo 9, Šentjur  

            telefon: 03/746 29 00  ( vsak dan do 15.00 ure, možno plačilo preko spletne banke)                                      

Naša spletna stran uporablja piškotke, zato, da lahko razločujemo med obiskovalci in štejemo njihovo število in tako izboljšujemo delovanje strani. . Vec o piskotkih in kako jih brisati najdete na strani Vec o piskotkih.

Strinjam se z uporabo spletnih piskotkov na tej strani.

EU Cookie Directive Module Information

Do konca predavanj je

Števec obiskov

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanes1648
mod_vvisit_counterVčeraj3906
mod_vvisit_counterTa teden9125
mod_vvisit_counterPrejšnji teden10905
mod_vvisit_counterTa mesec47612
mod_vvisit_counterPrejšnji mesec104640
mod_vvisit_counterVsi obiski12466777

Prevedi stran

Naša spletna stran uporablja piškotke, zato, da lahko razločujemo med obiskovalci in štejemo njihovo število in tako izboljšujemo delovanje strani. . Vec o piskotkih in kako jih brisati najdete na strani Vec o piskotkih.

Strinjam se z uporabo spletnih piskotkov na tej strani.

EU Cookie Directive Module Information