Šolski center Šentjur

Cesta na kmetijsko šolo 9, 3230 Šentjur 03/746 29 00

Druga prijava za vpis za študijsko leto 2018/19

ŠOLSKI CENTER ŠENTJUR, Višja strokovna šola

VPIS V 1. LETNIK IZOBRAŽEVANJA V ŠTUDIJSKEM LETU 2018/19

Vpis kandidatov, ki izpolnjujete vse pogoje za vpis

Trajnostni pristop k ohranjanju zdravja možganov z biotsko raznovrstnostjo rastlin

V predavanju smo predstavili razloge in nastanek degenerativnih procesov

Zakaj v Višjo strokovno šolo Šentjur?

Šolski center  Šentjur, Višja strokovna šola  je del partnerske mreže TVU

Vabilo na okroglo mizo

o okoljskih bremenih na Celjskem - projekt GreenerSites MOC

  • Druga prijava za vpis za študijsko leto 2018/19

    Petek, 24 Avgust 2018 11:16
  • VPIS V 1. LETNIK IZOBRAŽEVANJA V ŠTUDIJSKEM LETU 2018/19

    Četrtek, 16 Avgust 2018 08:29
  • Trajnostni pristop k ohranjanju zdravja možganov z biotsko raznovrstnostjo rastlin

    Sreda, 06 Junij 2018 18:10
  • Zakaj v Višjo strokovno šolo Šentjur?

    Torek, 29 Maj 2018 07:28
  • Vabilo na okroglo mizo

    Petek, 18 Maj 2018 09:04

Kulinarični dogodek

Šmarska vinska klet bo v ponedeljek, 29. januarja 2018

ob 19.00 uri  gostila gastronomsko-kulinarični dogodek z naslovom Tradicija in letni čas. Izvedli ga bodo študentje Šolskega centra Šentjur, Višje strokovne šole, smer gostinstvo in turizem. Študenti bodo pripravili in postregli tri hodni meni treh slovenskih regij  ob vinski in glasbeni spremljavi s pomočjo gostujočega »chefa« Roberta Gregorčiča iz Oštarije v Dolenjskih Toplicah. Tradicionalno hrano bodo pripravili na modernejši način in ob izbrani hrani postregli vino Šolska kapljica Šolskega centra Šentjur in vina priznanih šmarskih vinogradnikov.

Menu

Aperitiv: SAUVIGNON

 

Zavitek iz savinjskega želodca nadevan z zeliščno skuto

na korenčkovem pireju, sladka solata iz črne in rdeče redkvice

 

Vinska spremljava: SIVI PINOT

 

***

 

Svinjski file s pehtranovo omako na ajdovem potanceljnu , medena kisla repa z rdečo peso in porom 

 

Vinska spremljava: MODRA FRANKINJA


***

 

Hruška kuhana v vinu nadevana z mandeljni v juhi iz bele čokolade in ingverjem

 

Vinska spremljava: CHARDONNAY

 

Kulinarika tisk 

Prodaja kart do petka, 19.1.2018

 

-       Zavod za turizem, šport in mladino Šmarje pri Jelšah , Celjska cesta 6, Šmarje pri Jelšah ( vsak dan do 14.00 ure)

-        Šolski center Šentjur , Cesta na kmetijsko šolo 9, Šentjur  

            telefon: 03/746 29 00  ( vsak dan do 15.00 ure, možno plačilo preko spletne banke)                                      

Naša spletna stran uporablja piškotke, zato, da lahko razločujemo med obiskovalci in štejemo njihovo število in tako izboljšujemo delovanje strani. . Vec o piskotkih in kako jih brisati najdete na strani Vec o piskotkih.

Strinjam se z uporabo spletnih piskotkov na tej strani.

EU Cookie Directive Module Information

Do konca predavanj je

Števec obiskov

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanes3112
mod_vvisit_counterVčeraj4671
mod_vvisit_counterTa teden34469
mod_vvisit_counterPrejšnji teden44714
mod_vvisit_counterTa mesec130934
mod_vvisit_counterPrejšnji mesec184144
mod_vvisit_counterVsi obiski8282184

Prevedi stran

Naša spletna stran uporablja piškotke, zato, da lahko razločujemo med obiskovalci in štejemo njihovo število in tako izboljšujemo delovanje strani. . Vec o piskotkih in kako jih brisati najdete na strani Vec o piskotkih.

Strinjam se z uporabo spletnih piskotkov na tej strani.

EU Cookie Directive Module Information