Višja strokovna šola

Cesta na kmetijsko šolo 9, 3230 Šentjur 03/746 29 02

Karierni sejem

ŠC Šentjur se bo predstavljal na KERIERNEM SEJMU  

Kulinarični dogodek

Šmarska vinska klet bo v ponedeljek, 29. januarja 2018

Razpis za pridobitev Erasmus+ štipendije

za opravljanje praktičnega izobraževanja v tujini v 2017/18

Učni poligon za samooskrbo Dole

obiskali študentje naravovarstva ter živilstva in prehrane višje strokovne šole Šentjur&nb...

12.podelitev diplom - Fotogalerija studia Blisk

12.podelitev diplom je snemal Foto studio Blisk

  • Karierni sejem

    Torek, 16 Januar 2018 11:40
  • Kulinarični dogodek

    Četrtek, 11 Januar 2018 09:43
  • Razpis za pridobitev Erasmus+ štipendije

    Četrtek, 07 December 2017 11:26
  • Učni poligon za samooskrbo Dole

    Torek, 28 November 2017 08:57
  • 12.podelitev diplom - Fotogalerija studia Blisk

    Torek, 21 November 2017 10:32
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanes14296
mod_vvisit_counterVčeraj16975
mod_vvisit_counterTa teden53219
mod_vvisit_counterPrejšnji teden129521
mod_vvisit_counterTa mesec292361
mod_vvisit_counterPrejšnji mesec550083
mod_vvisit_counterVsi obiski6238652

Do konca predavanj je

Kulinarični dogodek

Šmarska vinska klet bo v ponedeljek, 29. januarja 2018

ob 19.00 uri  gostila gastronomsko-kulinarični dogodek z naslovom Tradicija in letni čas. Izvedli ga bodo študentje Šolskega centra Šentjur, Višje strokovne šole, smer gostinstvo in turizem. Študenti bodo pripravili in postregli tri hodni meni treh slovenskih regij  ob vinski in glasbeni spremljavi s pomočjo gostujočega »chefa« Roberta Gregorčiča iz Oštarije v Dolenjskih Toplicah. Tradicionalno hrano bodo pripravili na modernejši način in ob izbrani hrani postregli vino Šolska kapljica Šolskega centra Šentjur in vina priznanih šmarskih vinogradnikov.

Menu

Aperitiv: SAUVIGNON

 

Zavitek iz savinjskega želodca nadevan z zeliščno skuto

na korenčkovem pireju, sladka solata iz črne in rdeče redkvice

 

Vinska spremljava: SIVI PINOT

 

***

 

Svinjski file s pehtranovo omako na ajdovem potanceljnu , medena kisla repa z rdečo peso in porom 

 

Vinska spremljava: MODRA FRANKINJA


***

 

Hruška kuhana v vinu nadevana z mandeljni v juhi iz bele čokolade in ingverjem

 

Vinska spremljava: CHARDONNAY

 

Kulinarika tisk 

Prodaja kart do petka, 19.1.2018

 

-       Zavod za turizem, šport in mladino Šmarje pri Jelšah , Celjska cesta 6, Šmarje pri Jelšah ( vsak dan do 14.00 ure)

-        Šolski center Šentjur , Cesta na kmetijsko šolo 9, Šentjur  

            telefon: 03/746 29 00  ( vsak dan do 15.00 ure, možno plačilo preko spletne banke)                                      

Naša spletna stran uporablja piškotke, zato, da lahko razločujemo med obiskovalci in štejemo njihovo število in tako izboljšujemo delovanje strani. . Vec o piskotkih in kako jih brisati najdete na strani Vec o piskotkih.

Strinjam se z uporabo spletnih piskotkov na tej strani.

EU Cookie Directive Module Information

Prevedi stran

Naša spletna stran uporablja piškotke, zato, da lahko razločujemo med obiskovalci in štejemo njihovo število in tako izboljšujemo delovanje strani. . Vec o piskotkih in kako jih brisati najdete na strani Vec o piskotkih.

Strinjam se z uporabo spletnih piskotkov na tej strani.

EU Cookie Directive Module Information