Šolski center Šentjur

Cesta na kmetijsko šolo 9, 3230 Šentjur 03/746 29 02

VPIS V 1. LETNIK IZOBRAŽEVANJA V ŠTUDIJSKEM LETU 2018/19

Vpis kandidatov, ki izpolnjujete vse pogoje za vpis

Obvestilo knjižnica

Obveščamo vas, da bo knjižnica v času poletnih počitnic zaprta. Hvala za razumevanje.

Trajnostni pristop k ohranjanju zdravja možganov z biotsko raznovrstnostjo rastlin

V predavanju smo predstavili razloge in nastanek degenerativnih procesov

Zakaj v Višjo strokovno šolo Šentjur?

Šolski center  Šentjur, Višja strokovna šola  je del partnerske mreže TVU

Vabilo na okroglo mizo

o okoljskih bremenih na Celjskem - projekt GreenerSites MOC

  • VPIS V 1. LETNIK IZOBRAŽEVANJA V ŠTUDIJSKEM LETU 2018/19

    Četrtek, 16 Avgust 2018 08:29
  • Obvestilo knjižnica

    Ponedeljek, 09 Julij 2018 13:22
  • Trajnostni pristop k ohranjanju zdravja možganov z biotsko raznovrstnostjo rastlin

    Sreda, 06 Junij 2018 18:10
  • Zakaj v Višjo strokovno šolo Šentjur?

    Torek, 29 Maj 2018 07:28
  • Vabilo na okroglo mizo

    Petek, 18 Maj 2018 09:04

UTRINKI Z INFORMATIVNEGA DNE VIŠJE STROKOVNE ŠOLE

Vabljeni na še en dodatni informativni dan v soboto 3.3.2018 ob 10.00 uri!

Sodelujoči strokovni delavci na Višji strokovni šoli smo informirali bodoče študente s svojimi predstavitvami šole, postopki vpisa ter oddajo prijave za vpis, razliko med rednim in izrednim študijem, predmetniki in izvedbenimi predmetniki , predstavitvijo praktičnega izobraževanja, dopolnilnimi dejavnostmi, ki jih izvajamo na šoli, možnost koriščenja subvencionirane prehrane, potekom tutorstva, ki se izvaja na šoli ter odgovarjali na vprašanja.

Zahvaljujemo se študentkama programa Živilstvo in prehrana Martini Avberšek ter Plavčak Anamari, da sta z nami delili svoje pozitivne izkušnje na Erasmus+ izmenjavi v Španiji, kjer sta opravljali del praktičnega izobraževanja.

studentki pri predstavitvi erasmus Španija

Zahvaljujemo se tudi našemu diplomantu , delodajalcu in mentorju v podjetju g. Iztoku Agrež ter študentu in mentorju v podjetju g. Romanu Voga, da sta študentom predstavila potek praktičnega izobraževanja v podjetju pri delodajalcu, svoje izkušnje s študijem Naravovarstva ter možnosti zaposlitve.

diplomant ter mentor v podjetju Iztok Agrež

Prednosti in posebnosti naše šole:

  • prehranska veriga – samooskrbnost
  • kmetijska mehanizacija za jutri
  • močno mednarodno sodelovanje
  • šola na podeželju
  • subvencionirana prehrana – možnost koriščenja študentskih bonov
  • parkirni prostori
  • prijazna šola dijakom in študentom - ankete
  • šola s tradicijo, za razvoj posameznika in za življenje

student programa Gostinstvo in turizem pri sprejemu bodočih študentov

Strokovna svetovalka za študijske in študentske zadeve

Natalija Brečko, univ.dipl.ekon.

 

Naša spletna stran uporablja piškotke, zato, da lahko razločujemo med obiskovalci in štejemo njihovo število in tako izboljšujemo delovanje strani. . Vec o piskotkih in kako jih brisati najdete na strani Vec o piskotkih.

Strinjam se z uporabo spletnih piskotkov na tej strani.

EU Cookie Directive Module Information

Do konca predavanj je

Števec obiskov

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanes253
mod_vvisit_counterVčeraj6199
mod_vvisit_counterTa teden6452
mod_vvisit_counterPrejšnji teden43266
mod_vvisit_counterTa mesec106512
mod_vvisit_counterPrejšnji mesec136255
mod_vvisit_counterVsi obiski8073618

Prevedi stran

Naša spletna stran uporablja piškotke, zato, da lahko razločujemo med obiskovalci in štejemo njihovo število in tako izboljšujemo delovanje strani. . Vec o piskotkih in kako jih brisati najdete na strani Vec o piskotkih.

Strinjam se z uporabo spletnih piskotkov na tej strani.

EU Cookie Directive Module Information