KULINARIČNI DOGODEK V ŠMARJU PRI JELŠAH

ŠOLSKI CENTER ŠENTJUR TRADICIONALNO ORGANIZIRA KULINARIČNI DOGODEK V ŠMARJU PRI JELŠAH

Šmarska vinska klet bo v ponedeljek, 27. januarja 2020 ob 19 uri gostila gastronomsko-kulinarični dogodek z naslovom Tradicija in letni čas. Izvedli ga bodo študentje Šolskega centra Šentjur, Višje strokovne šole, smer Gostinstvo in turizem. Študenti bodo pripravili in postregli tri hodni meni treh slovenskih regij ob vinski in glasbeni spremljavi, s pomočjo gostujočega »chefa« Roberta Gregorčiča iz Oštarije v Dolenjskih Toplicah. Tradicionalno hrano bodo pripravili na sodoben način ter ob izbrani hrani postregli vino Šolska kapljica Šolskega centra Šentjur in vina priznanih šmarskih vinogradnikov vinogradniškega društva Trta.

Meni :

Zvitek iz špehovke, hrena in jajc na fižolovem pireju z bučkami in rdečo redkvico v solati

***

Goveji file s kaprami v omaki na bobovem kipniku, rahlo pikanten pire iz korenja, sotiran brstični ohrovt

***

Hruškova krostata  iz ržene moke s karamelno omako  

Vljudno vabljeni!

Rezervacijo in nakup vstopnic lahko opravite na Šolskem centru Šentjur ali Zavodu za turizem, šport in mladino v Šmarju pri Jelšah do srede, 22.1.2020.

Kulinarika tisk201

 

Naša spletna stran uporablja piškotke, zato, da lahko razločujemo med obiskovalci in štejemo njihovo število in tako izboljšujemo delovanje strani. . Vec o piskotkih in kako jih brisati najdete na strani Vec o piskotkih.

Strinjam se z uporabo spletnih piskotkov na tej strani.

EU Cookie Directive Module Information

Naša spletna stran uporablja piškotke, zato, da lahko razločujemo med obiskovalci in štejemo njihovo število in tako izboljšujemo delovanje strani. . Vec o piskotkih in kako jih brisati najdete na strani Vec o piskotkih.

Strinjam se z uporabo spletnih piskotkov na tej strani.

EU Cookie Directive Module Information